Pyssel tajm

 
 
 
Hur är det mer er, är ni tankad med energi för vardag och första advent som snart är här?
Tänk att det redan är första advent! Mysigt tycker jag och nu ska det börja julmysas ordentligt, ( många pepparkakor, julskumtomtar och glöggmuggar blir det)....Pyntas och fixas med saker så som pepparkaksbak, checklistan för julklapparna måste göras, tjejernas adventskalendrar och så klart ljusstakarna och stjärnorna ska tas fram och lamporna ska checkas av.
 
Det är ju nu tiden innan som är mysigast tycker jag så fort julafton varit så vill jag oftast slänga ut all jul typ på en gång.
Nu kör vi julmyyyyyyys..... Äntligen:)
 
På Fredag är det julfest på jobbet och på Lördag har Felicia sin dansuppvisning och nu vet ni ju vad jag ska dona med fram till helgen.
 
Kram kram
 
 
 
 
 
 
#1 - - Cecilia Par:

Håller med dig om att det är tiden innan själva julafton som är den bästa. Älskar alla förberedelser och allt mys. Och i år känns det extra bra eftersom jag håller på med ett julprojekt som heter Godhetskalendern. Det är en julkalender som utmanar en att göra fler goda gärningar i vardagen. Den gör så att jag ser fram emot december ännu mer, likt när man var liten och väntade på att få öppna första luckan i julkalendern man hade då.