En tripp till Åsby idag

 
Yes, idag infann sig känslan 100%! Vilken känsla undrar ni nu så klart  och det är ju höstkänslan. Brrr. Helt annan luft, heeelt annan temperatur och ja helt annan känsla helt enkelt.
 
 
 
Nu börjar jag bli riktigt sugen på att byta ut alla kuddfodral, byta plädarna i soffan och i ute rummet, ta fram flera ljuslyktor etc.
Vad passar då inte bättre än att göra ett besök till härliga Åsby Hem & Trädgård i Hallstahammar.
 
Har ni varit på Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar någon gång? Det är en supermysig handelsträdgård inte så långt från Småstaden och förall del inte så långt ifrån Eskilstuna heller.
Inne på Åsby finns nog all världens krukväxter i alla stilar och för alla smaker och förutom växter finns det ett mysigt café och en hel del inredning! 
 
 
 
 
Kom ni ihåg att jag tipsade om den här ursnygga adventsljusstake i ett tidigare inlägg, och om erbjudandet som då ellos hade!
Bor ni nära Åsby? Nu har de erbjudande på den adventsljusstaken, för den som är sugen.
 
 
 
Lite mat och fika satt inte fel.  
 
 
 Sen fortsatte vandringen...
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja som ni ser så finns det typ hur mycket som helst att spana in på detta ställe så det får bli dagens utflyktstips: Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar:)
 
Åka tomhänt där ifrån är i princip helt omöjligt.
 
 
Nu är det dax att krypa till sängs, och vi är leeeeeediga imorgon också.
Imorgon blir det en lugn hemma kväll, ett hett ämne vid middagsbordet imorgon skulle kunna bli planeringen inför renoveringen av badrummet.
 
Nattis
 
 
 
 
Visa fler inlägg