houho....

Godmorgon på er.
I Torsdags köpte jag två små ugglor på Blomsterlandet vad tycker ni hiss eller diss?
 
 
 
Nu måste jag käka lite frukost sen ska jag köra min dotter till dansen.
 
Hoppas ni får en fin dag.
 
Kram Eleonor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kärnan i vårt hus

Hej.
När klockan idag stog16.30 checkade jag ut från jobbet och välkomnade helgen med ett stort leende på läpparna. Men jag älskar verkligen mitt jobb idag och jag har fått sån tur att få arbeta med de goaste barnen och de absolut bästa kollegorna och pedagogerna i stan så på ett sätt längtar jag redan till Måndag igen. 
 
Fredagarna i vår familj har blivit en familjekväll där vi samlas i köket medan vi lagar middagen så öppnar vi en flaska vin och njuter av att få vara tillsammans hela familjen. Många härliga samtal och reflektioner har det redan hunnit blivit i vårt nya kök.
Efter köket blev färdigrenoverat så har det verkligen blivit kärnan i vårt hus.
Idag är det inte lika självklart längre att man går och sätter sig framför Tvn i vardagsrummet efter alla måsten är gjorda eller då klockan slår Tv time. Idag sitter vi mer än gärna kvar tillsammans i köket efter kvällsmaten och bara njuter att få vara tillsammans som en familj.
 
Bord och stolar är köpta på Ikea, stolsdynorna är ifrån Åhléns, golvet ifrån Bauhause, och tapeten ifrån K-rauta.
 
 
 
 
KRAM ELEONOR
 
 
 
 
 

I kuddträsket

Hej
Nu är jag riktigt på G, det fixas och donas här hemma. Idag till exempel fick garaget sig ett lyft efter jobbet. I helgen ska jag sätta upp våra höstgardiner igen så nu är jag på jakt efter lite nya prydnadskuddar att piffa upp soffan med. Men vilken djungel det är att hitta kuddar för det finns ju hur mycket snygga kuddar som helst.
Det här är lite utav det som Indiska har att erbjuda just nu.
 
 
 
 
Har ni några tips på vart det finns snygga kuddar.
Har ni några speciella favvo kuddar hemma?
skriv och berätta!!! :-).
 
Kram Elle.
 
 
 
 
  
Visa fler inlägg