MYCKET TÄNKVÄRDA ORD

 
"I vår klass och på vår skola tävlar vi inte med varandra utan med oss själva.
När man tävlar med sig själv vinner man mycket oftare och det blir roligare
än om man jämför sig med alla andra"
 
Tänk vilken hemsk stämpel läraryrket har fått, hur mycket färre människor det är i samhället som väljer att utbilda sig till lärare, många tycker att läraryrket idag har blivit ett riktig skitjobb, för mig är det det bästa jobb man kan ha. Trotts dom tuffaste dagarna.
 
 
Idag på jobbet:
Två lag som kämpade mot varandra, man ville så klart att sitt lag ska vinna. Vi sprang, vi sköt långa och kortabollar, vi missade bollen, vi blev brända, vi varvade. Vi "klantade" oss etc....
INGEN, INGEN i någon utav lagen fällde en ful kommentar, ingen fuskade eller suckade om lagkamraten inte träffade bollen på tre slag. Ingen skrek om lagkamraten blev bränt precis på målsnöret till att ha gjort en varvning. Alla var glada och vi hade hur kul som helst ihop. Publiken hejade lika mycket på bege lagen, dom peppade verkligen oss alla.
Jag gick hem från jobbet idag med ett stort leende på mina läppar och det tror jag att barnen som spelade bränndboll också gjorde idag.   
 
 
 
Ta med dom här orden och låt era barn få ta del av dom. Det finns allt för många barn där ute som kämpar med sin självkänsla och sin tillit till sin egen förmåga.